Camelia

-blog-

miercuri, 20 ianuarie 2010

Vanilia





Ingrediente:-400gr.macaroane,2cesti de zahar,2budinci de vanilie,200ml.smintina,2oua,1/2kg.branza de vaci(dulce),500ml.lapte,zahar vanilat.
Preparare: Se fierb macaroanele(spirale sau altele),se strecoara.Se prepara cele doua budinci cu lapte si jumatate ceasca de zahar.Brinza dulce se mixeaza si se amesteca cu galbenusurile frecate cu o ceasca de zahar si albusurile spuma(arata ca o crema fina).
Glazura: Smintina se amesteca cu o jumatate ceasca de zahar,5 linguri din budinca preparata,5 linguri din crema de brinza si zahar vanilat(Burbon)
Montare:Se aseza intr-o tava unsa jumatate din macaroane,se intinde crema de brinza,apoi budinca,din nou macaroane iar deasupra se intinde glazura,acoperind macaroanele.Se coace la foc mic cam o ora,apoi se mareste flacara ca sa se rumeneasca frumos.
OBS>Aceasta reteta eu o fac asa cand ma grabesc,daca aveti timp sa faceti clatite,le umpleti cu crema de brinza,impaturite in 4 si asezate in cratita,cu budinca intre rinduri (si in plus albusuri spuma),date la cuptor,ies ca cele de la pizzerii!!PA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu