Camelia

-blog-

duminică, 24 ianuarie 2010

CORDON BLEU





Ingrediente:-un piept de pui dezosat(cam la 500gr.),cca 15 feliute de cascaval(5/2cm),15 feliute de sunca,pastrama sau sunculita(5/2cm),2 oua,cam 3 linguri de faina,putina sare,3 linguri cascaval ras,o lingura de unt ras,putin lapte.
Preparare:-se scot din pieptul de pui cam 15 felii(de ex.din pieptul de pui din imagine,de 570gr., eu am scos 15 bucati),se bat usor si se pune sunca,cascaval,se sareaza f. putin,se dau prin faina si prin compozitia de ou,pe care o faceti asa:-se amesteca 2 oua cu 3 linguri faina,sare,3 linguri cascaval ras,o lingura unt,lapte si daca vreti,susan.
Se prajesc in ulei la foc iute.Se pot face si cu cotlet de porc,dar sa nu uitati sa fie subtiri feliile de carne,altfel ies groase si "matahaloase"si nu se vor coace in interior.Asa ca reprofilati-va pe economie...PA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu