Camelia

-blog-

luni, 18 ianuarie 2010

Retete Naturiste

6)Respiratie grea,raceli:-250ml apa se pun la fiert cu 4 linguri de zahar,4 felii de lamiie.Cind clocoteste,se adauga o lingurita de cimbru si o lingurita de patlagina.Se acopera si se lasa 5 min.sa infuzeze.Se beau 3 cani/zi.

7)Diabet:-se face ceai din 4 cepe zdrobite clocotite cu 1,250l.apa.Se bea cite o ceasca in fiecare dimineata pe stomacul gol

8)Reumatism,dureri musculare:-se pun la macerat in sticla radacini de tataneasa maruntite,cu alcool medicinal.In alta sticla se pune cimbrisor inflorit,in alcool de cereale,la soare.Dupa 14 zile se amesteca solutiile strecurate,se pun 3 aspirine.Se frictioneaza.

9)Pietre la rinichi:-se foloseste produsul"Aloe Berry nectar"si tinctura de propolis,cite 40 de picaturi /zi.In 15 zile pietrele se topesc,iar urina este verzuie-maronie(dispar si chisturile renale).

10)Chisturi renale:-se fac bai cu marul lupului+paie de ovaz+coada calului.Cite 70 gr. din fiecare planta,se pun in tifon,se leaga si se fierb 15 min.in 6litri de apa.Se fac bai de sezut(se foloseste de 3 ori)

11)Lipsa de calciu:-se spala si se usuca coaja de la 10 oua mari(de casa).Se macina in risnita.Se amesteca cu zeama de la 2 lamii si 400gr.miere.Se consuma 2 lingurite/zi.In paralel,se bea zilnic 1/2 ceai neindulcit obtinut prin fierberea cojilor de la doua nuci(contine iod,care fixeaza calciul)..VA URMA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu