Camelia

-blog-

duminică, 3 ianuarie 2010

Salata JENI


Ingrediente:200gr.sunca,1punga farfale(macaroane fundite),1cutie ananas,1cutie porumb,2-3 fire praz(fara frunze),2mere,200gr.telina fiarta,optional-morcov fiert.
Toate ingredientele se taie cubulete,se adauga farfale,apoi se amesteca cu maioneza in care se inglobeaza o cutie cu iaurt cremos.Se adauga putina sare.

4 comentarii:

  1. Cami, nici nu mai am imaginatie sa scriu, asta este a treia oara, ceva nu merge si nu pot sa-ti trimit un "comentariu" frumos.
    I-mi place "bologul" tau, esti o poeta o filozoafa, o mama muncitoare plina de inspiratie. Sfaturile tale sint bune si le iau cu placere. Te pupam si te iubim mult Cami.Am pus si poza lu Justin in Jeep, ai place sa stea acolo. Si cind am de lucru al pun in Jeep si din bucatarie pot sa-l vad si eu i-mi fac treaba la bucatarie. Micutul meu drag, e un dulce. Va pupammmm.......

    RăspundețiȘtergere
  2. Cami sint tot eu, ai grija acolo cind pui virgula trebuie sa lasi un spatiu , dupa care continui. Incearca, stiu de la Sorin. Tu mai poti sa intri si sa mai schimbi cite ceva, iar cind pui numarul 1) lasa spatiu vezi tu , poate asta este gramatica de aici, nu stiu. E foarte important ""spatiu"".
    TE PUPAM,...............

    RăspundețiȘtergere
  3. Cami, tot eu daca faci ""click"" pe poza lu Justin o sa-ti dea "blogul" meu.
    buy,......

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine,draga!Merci pt.comentarii.Si poate scrii si tu ceva pe blogul tau,ca-i in puta goala...

    RăspundețiȘtergere